Culori
Buchete de trandafiri in toate culorile

Culori Există 139 produse.

Subcategorii

 • Buchete Trandafiri Rosii

  De-a lungul veacurilor, trandafirul s-a împletit cu mitologia multor zei şi zeiţe, ca un simbol al frumuseţii, al vieţii şi al morţii, dar mai presus de toate, ca un simbol al iubirii. Trandafirul roşu este astăzi, cel care poartă simbolismul cel mai puternic al iubirii. Prin urmare, în "limbajul florilor", un trandafir roşu înseamnă pur și simplu "dragoste". Dacă trandafirul roşu este încă boboc, înseamnă că cel care îl oferă admiră puritatea şi frumuseţea celui care îl primeşte. Pe lângă exprimarea dragostei, în vremurile de demult trandafirul roşu a fost adesea folosit ca un simbol al puterii, curajului şi vitejiei.

 • Buchete cu Trandafiri...

  Buchetul de trandafiri albi este simbolul purităţii şi al sincerităţii, al respectului şi nevinovăţiei. Dacă vrei să îţi destăinui sentimentele pure şi calde sau dacă ai greşit şi vrei să-ţi ceri iertare într-un mod subtil şi delicat, alege varianta unui buchet de trandafiri albi. Comandă un buchet cu trandafiri albi chiar azi!

 • Buchete cu Trandafiri Roz

  Trandafirii roz înseamnă fericire, graţie şi dulce bucurie, fiind floarea emoţiilor blânde. Dacă vrei să-ţi exprimi admiraţia sau recunoştinţa faţă de o persoană dragă, nu ezită, comandă flori online, alege un buchet elegant de trandafiri roz, de la magazinul nostru de flori şi noi vom face serviciul de livrare la domiciliu sau la birou, într-o cutie cadou.

 • Buchete Trandafiri...

  Trandafiri galbeni aduc zâmbetul pe faţă. Din moment ce aceştia transmit caldura, afecţiunea şi bucuria, acel cineva special va ştii că este considerat un prieten apropiat. Şi cu un prieten apropiat ca tine, cine nu ar zâmbi?

  Comandă acum un buchet de trandafiri galbeni pentru a sărbători prietenia voastră!

 • Buchete cu Trandafiri...

  Trandafirii portocalii simbolizează entuziasmul şi dorinţa. Comandă un buchet de trandafiri de la florăria noastră online, oferă-I împreună cu emoţia şi gândurile tale şi îţi vei asigura un mod fantastic de a-ţi exprima admiraţia sau atracţia.

 • Buchete Trandafiri mov

  Mai intai o observatie. Cand vorbim de trandafiri mov naturali vorbim, de fapt, de nuante de lila si lavanda, culori pastelate. Trandafirii mov sau violet au aparut prima data in Europa la inceputul anilor 1800 si au fost obtinuti prin selectii succesive a unor soiuri de trandafiri aduse din China.

  Trandafirii mov erau in trecut asociati cu regalitatea, dar si cu pierderea. Interesant insa, sensul modern al trandafirilor mov este inca unul al impermanentei, dar una plina de incantare. Romantic vorbind, un trandafir mov transmite dragoste la prima vedere - chiar daca aceasta nu poate dura pentru totdeauna, va fi intotdeauna amintita. 
   
  Si cine nu a admirat o frumoasa, dar trecatoare floare de trandafir si nu a simtit acest sentiment?!

  Iata colectia noastra de buchete cu trandafiri mov:

  Buchet 101 trandafiri albi si mov  Buchet 101 trandafiri albi si mov

  Colectie de flori de lux - Buchet 23 trandafiri mov Buchet 23 trandafiri mov - Colectia de lux

  Buchet cu trandafiri mov lalele mov si frezii galbene Buchet cu trandafiri mov, lalele mov si frezii galbene

  Vezi toata colectia

 • Buchete cu Trandafiri...

  Trandafiri asortaţi, acest luxos amestec de culori, face dintr-un simplu buchet de flori, un amalgam de senzaţii care vor atinge cu siguranţă inima celui care îl va primi. Fie că este de vorbă de o aniversare, o onomastică sau o altă ocazie specială, nu vei da greş dacă îi vei cumpăra un minunat buchet de trandafiri coloraţi, de la florăria noastră online. Comandă și tu un buchet cu trandafiri colorați!

pe pagină
Se afişează 1-60 din 139 de articole
Se afişează 1-60 din 139 de articole