Buchete & Aranjamente

Alegeti din variatele tipuri de buchete si aranjamente cu trandafiri. Acestea sunt realizate in atelierul Florariei cu Povesti de catre decoratorii nostri specializati.

Buchete & Aranjamente Există 284 produse.

Subcategorii

 • Buchete trandafiri

  Nimic nu poate concura cu eleganta trandafirului. Fie intr-un buchet mic si cochet sau in buchete extravagante si colorate, trandafirii pot transmite multe lucruri cu multe ocazii.

 • Buchete asortate

  Buchete de flori asortate

 • Colectia de Lux

  Primirea unui buchet de flori provoacă întotdeauna plăcere, dar sunt momente când doriți să alegeți superlativul calității și al eleganței. Colecția de Lux oferă buchete cu flori de lux, din soiuri deosebite de trandafiri și cutii speciale. Astfel darul dumneavoastră va fi amintit în cele mai mici detalii.

 • Aranjamente florale

  Aranjamente florale pentru ocazii speciale, pentru intalniri de afaceri sau zi onomastica, proaspete mamici sau aniversari. 

 • Nunta si Botez

  Descoperă florile perfecte pentru o nuntă ca-n povești. Buchete pentru cununia civilă, buchete pentru mireasă și nașă, decor pentru lumânări, brățări din flori, butoniere și aranjamente florale pentru întreaga nuntă. Poți alege un buchet de cununie sau un pachet întreg, cu reduceri substanțiale. 0744.385.925 sau contact@florariacupovesti.ro  -  Contactează-ne acum pentru a discuta detalii și pentru a afla ofertele speciale!

pe pagină
Se afişează 1-60 din 284 de articole
Se afişează 1-60 din 284 de articole