Catalog produse

Disponibilitate

Info utile

Produse noi

De pe Blog...

Citeste pe blog

Nunta si Botez

Descoperă florile perfecte pentru o nuntă ca-n povești. Buchete pentru cununia civilă, buchete pentru mireasă și nașă, decor pentru lumânări, brățări din flori, butoniere și aranjamente florale pentru întreaga nuntă. Poți alege un buchet de cununie sau un pachet întreg, cu reduceri substanțiale. 0744.385.925 sau contact@florariacupovesti.ro ...

Descoperă florile perfecte pentru o nuntă ca-n povești. Buchete pentru cununia civilă, buchete pentru mireasă și nașă, decor pentru lumânări, brățări din flori, butoniere și aranjamente florale pentru întreaga nuntă. Poți alege un buchet de cununie sau un pachet întreg, cu reduceri substanțiale. 0744.385.925 sau contact@florariacupovesti.ro  -  Contactează-ne acum pentru a discuta detalii și pentru a afla ofertele speciale!

Mai mult

Nunta si Botez Există 43 produse.

Subcategorii

  • Buchete mireasa

    Stim ca iti doresti ca ziua cea mai importanta din viata ta sa fie... ca in povesti. Fie ca este vorba de buchetul de cununie sau de buchetul de mireasa, acesta va fi unul dintre detaliile care te vor ajuta sa stralucesti. Este foarte important ca buchetul tau de mireasa sa se potriveasca cu stilul tau si sa te reprezinte. De aceea, iti propunem, mai jos, cateva modele pentru inspiratie. Contacteaza-ne acum pentru a discuta detalii si pentru a afla ofertele speciale!

  • Lumanari nunta si botez

    Decoratiuni si aranjamente florale pentru nunti si botezuri

Se afişează 1-43 din 43 de articole
Se afişează 1-43 din 43 de articole