Ce gândesc femeile când primesc flori?

Acum, când Ziua Îndrăgostiților bate la ușă și sunt o mulțime de bărbați care simt nevoia unui mic training de Valentine's Day, credem că este necesar să trecem în revistă câteva dintre posibilele gânduri provocate de primirea unui buchet de flori:

Femeie cu flori

1. Hi,hi,hi,hi!! Sunt specialăăăă!!!

Acea reacţie hiperactivă, de sunt-atât-de-bucuroasă-că-mi-a-făcut-o-surpriză..., încât florile cad pe locul doi. Reacţia este amplificată de surpriză, de culori şi de gândul că cel/cea care s-a gândit la mine este minunată. ”Sunt cea mai tare”

2. E un adevărat. 

Un buchet de flori le arată femeilor că ”investiţia” în ele este apreciată şi răsplătită. Deşi nu o va spune totdeauna, atunci când un tip îi trimite flori ea va gândi că ”Nu se preface. Chiar e un tip serios.”

3. Colegele mele vor fi atât de geloase!!! 

Unora dintre noi ne place să ne lăudăm, un pic! Livrarea florilor la birou va face ca toată lumea să vadă că ea a primit flori. Şi chiar dacă e o introvertită sau, dimpotrivă, expansivă şi exuberantă, gânguritul din jurul biroului ei le va face pe celalte colege geloase. "Sunt iubită, să ştiţi cu toţii!"

4. Aveam nevoie de asta! 

Optimista care traversează o perioadă neplăcută la serviciu sau în familie, adoră momentele de încurajare. Şi orice zi, oricât de grea, poate fi înseninată cu un buchet de flori. "Cu siguranţă ştii cum să mă faci să trec peste greutăţi."

5. Ok. Te iert! 

Pentru cele care nu pot sta supărate mult timp sau nu poartă ranchiună, adevărata drăgălăşenie iese la iveală când primesc flori. După certuri minore sau neînțelegeri inerente, buchetul de flori funcționează perfect. "Bine, nu trebuie să mai dormi pe canapea."

6. Abia aştept să le pun pe Facebook! 

Şi le pun hashtag #surpriza #flori #cedragut şi toată lumea îmi va da like şi vor comenta ce grijă are de mine şi cât de norocoasă sunt că am de la cine primi florile astea superbe...”#CeDragut”

7. Nu rezolvă nimic. 

”Chiar crezi că poţi rezolva orice cu un buchet de flori?” Sunt momente în care motivul supărării e mai grav sau pur şi simplu nu e o persoană care se lăsa impresionată cu un buchet de flori. Încearcă cu un buchet mai mare, sau cu o suită de buchete“Nu! Sunt încă supărată pe tine.”

8. Atât de Fericită!

Florile aduc un fior cald şi gândul recunoştinţei. ”Sunt atâtea lucruri şi persoane speciale în viaţa mea.”

buchete trandafiri rosii

Poate că nu există cuvinte să descriem fiecare sentiment, dar cu siguranță există un buchet potrivit pentru fiecare gând!

Vă așteptăm la Florăria cu Povești!