Inspirație pentru mesajele ce însoțesc buchetele de flori

În aproximativ 90% dintre cazuri, buchetele de flori și aranjamentele florale livrate de Florăria cu Povești conțin mesaje către destinatari. Multe dintre aceste mesaje sunt transmise chiar de către expeditori și sunt cuvinte de suflet, mai mult sau mai puțin sofisticate, dar care transmit cu căldură gândurile dorite.

În alte cazuri clienții ne solicită consultanță în compunerea mesajelor, serviciu oferit gratuit la Florăria cu Povești.

De-a lungul timpului, am observat însă și abordări mai creative din partea clienților, care folosesc poezia sau anume citate pentru a-și expima mai bine gândurile către destinatari.

Iată o listă cu câteva dintre ele care v-ar putea veni la îndemână data viitoare când doriți să adăugați doar un pic mai mult în mesajul care însoțește florile la livrare:

"Florile sunt cele mai dulci lucruri pe care Dumnezeu le-a făcut vreodată și a uitat să pună un suflet în ele." ~ Henry Ward Beecher

Si cum am fost eu suficient de norocos pentru că am găsit-o pe cea mai dulce dintre ele în care a pus și un suflet?

Trandafir alb

"Arta este efortul neîncetat de a concura cu frumusetea florilor - si care nu reușește." ~ Gian Carlo Menotti

Te rog să accepți efortul meu neîncetat de a te face să zâmbești - am reușit?

Trandafir roz

"Pământul râde prin flori." ~ Ralph Waldo Emerson

Iar eu încă de-aseră tot mai râd. Putem să o repetăm?

Trandafir lila

"Nu lăsa buruienile înalte să umbrească frumoasele flori din grădina ta." ~ Steve Maraboli

Știu că ai o zi grea, așa că am vrut să-ți trimit ceva care să te înveselească. Șeful tău este cea mai înaltă buruiană din lume. Te iubesc!

Trandafir portocaliu

"Florile fac întotdeauna oamenii mai buni, mai fericiţi şi mai de ajutor; ele sunt raze de soare, hrană şi medicament pentru suflet." ~ Luther Burbank

Tu mă faci mai bun, mai fericit și mai mult de ajutor. Ești soarele, hrana și medicamentul pentru sufletul meu. Sper ca aceste flori să îți amintească asta.

trandafir roz inchis

"Fericirea înseamnă să ţii flori în ambele mâini." ~ proverb japonez

Pasul 1 - Ține florile cu ambele mâini.

Pasul 2 - Fii fericită!

Trandafir galben

"După femei, florile sunt cel mai minunat dar dat lumii de Dumnezeu." ~ Christian Dior

Flori pentru  cea mai încîntătoare femeie din toate.

Trandafir rosu

Și dacă nici unul dintre acestea nu vă inspiră, trimite-ne o fotografie care să însoțească buchetul. Noi o vom imprima pe hârtie fotografică și o vom așeza lângă buchetul de flori în cutia cu povești (un alt serviciu gratuit oferit la Florăria cu Povești). Nu vei mai avea nevoie de nici un alt mesaj! 

Tot ce mai trebuie să faci acum este să alegi un buchet și noi îl vom livra cu tot dragul!