Am pornit Florăria cu Povești cu intenția de a ajuta oamenii să creeze, să continue, să celebreze sau să repare povești frumoase de prietenie, de iubire sau de viață pur și simplu. Cu ajutorul florilor, dar mai ales cu modul în care buchetele noastre sunt împachetate și înmânate destinatarelor.

Iar atunci când cererile voastre speciale ne inspiră, nu ezităm să le transformăm în pachete speciale! Așa s-a întâmplat și în cazul lui A.V., care ne-a cerut ajutorul pentru o livrare specială în miez de noapte! Cum a decurs întreaga poveste? Iată mai jos mesajul pe care l-am primit ulterior de la iubita lui A.V., domnișoara Amalia.

Flori si mesaje de dragoste

Trandafirii care mi-au luminat noaptea

”Ziua mea. M-am hotărât să o petrec alături de câţiva prieteni apropiaţi, la un restaurant din centrul capitalei. Pentru că sunt o perfecţionistă am planificat totul până la ultimul detaliu. Împlineam 30 de ani. Vârsta la care, ca să-l citez pe iubitul meu "devii femeie, iar cei din jur îţi spun doamnă". Ne-am întâlnit la ora 23. Toţi m-au îmbrăţişat, m-au pupat, mi-au urat şi mi-au adus o mulţime de cadouri. Iubitul meu, însă... S-a scuzat că a avut o zi extrem de plină şi n-a avut timp să-mi cumpere nimic. Dar mi-a promis că a doua zi vom merge împreună şi-mi va cumpăra ce vreau eu. Am zâmbit tolerant, i-am spus că nu vreau nimic, că îmi este de ajuns că el îmi este alături. Dar recunosc, în sinea mea eram dezamăgită. Mi-aş fi dorit ca el să-mi aducă măcar o floare. În fine... Aşa cum facem noi femeile, mi-am ascuns dezamăgirea în spatele unui zâmbet şi am continuat seara, propunându-mi să trec repede peste asta şi să mă bucur de momentul special pe care îl trăiam.

Cu câteva clipe înainte de miezul nopţii, ne-a fost adusă şampania. Exact când ne pregăteam să o desfacem, un tip îmbrăcat în costum, cu o cutie în mână, s-a apropiat de masa noastră.

-D-ra Amalia?

Eu sunt, i-am răspuns mirată.

"De la Florăria cu Poveşti sunt. O persoană căreia îi sunteţi foarte dragă, a apelat la serviciile noastre şi doreşte să vă ofere această cutie cu flori. Sperăm să vă bucuraţi de ceea ce găsiţi înăuntru şi deasemenea, vă urez La mulţi ani şi din partea Florăriei cu Poveşti."

Mi-a dat cutia, mi-a urat distractie plăcută şi a plecat. Whattt??? Tipul ăsta era de la florărie?? Curier la costum?? Flori la cutie?? Plină de emoţii, am desfăcut cutia. Înăuntru, un superb buchet de trandafiri, iar în mijlocul lor un pergament auriu făcut sul şi "legat" cu un inel. Mi-au dat lacrimile. Mi-am privit iubitul. Era atât de emoționat şi mă privea cu atâta drag, încât nu m-am putut abţine şi i-am sărit în braţe, înainte să citesc mesajul.
L-am sărutat îndelung şi agăţată practic de gâtul lui, am deschis pergamentul.

"Iubita mea, iubește-mă cum te iubesc acum, zâmbește-mi în fiecare zi așa cum îți zâmbesc eu acum și dă-mi voie să fiu responsabil pentru toate lucrurile frumoase din viața ta de acum înainte. Te iubesc. Și vreau să.... vrei."

Am început să plâng. Da, iubitule. Vreau. Vreau să fiu cu tine. Şi acum şi mereu.

Astăzi, când scriu aceste rânduri retrăiesc momentele de atunci. În martie ne căsătorim.
Vreau să vă mulţumesc vouă, celor de la Florăria cu Poveşti, pentru modul impecabil şi unic în care mi-aţi adus practic, cererea în căsătorie.

                               Cu drag,
                                  Amalia”

Dragă Amalia, vă dorim și noi să fiți fericiți și să aveți multe povești frumoase de spus nepoțeilor! Și să mai apelați la noi! :)

Astfel s-a născut noul pachet ”Trandafirul de la Miezul nopții” - pachet special compus dintr-un buchet de trandafiri roșii în Cutia cu Povești și livrare specială la miezul nopții. Chiar dacă sunteți împreună și sărbătoriți sau nu poți fi lângă ea, de ziua ei sau de aniversarea voastră, îi poți face o mare surpriză și poți crea un moment memorabil chemându-ne să facem livrarea specială, chiar în prima oră a zilei aniversare. Ne găsești online pe Florăria cu Povesti sau la telefon: 0744.385.925