“Noi nu livram flori. Noi aducem emotie”. Pentru ca asa cum am spus de la deschiderea acestei florarii online, noi suntem diferiti. Punem accent pe detalii, pe eleganta, pe modul unic in care te facem sa te simti. Pe tine, cel care primesti un buchet de flori, dar si pe tine, cel care oferi acest buchet.

Cutii cu flori gata de livrare

Noi nu livram flori. Noi aducem emotie„, este mai mult decat un simplu slogan. Este modul nostru de a functiona. Bucuria oamenilor care au o primit o cutie cu trandafiri, feedback-ul celor care au comandat de la noi pentru ei, toate acestea ne-au incarcat. Si ne-au facut sa credem ca facem bine ceea ce facem. Si continuam sa o facem din ce in ce in ce mai bine. Si ne-au facut sa ne extindem, sa marim oferta de produse, sa introducem buchete si aranjamente noi, care speram sa va placa din ce in ce mai mult. Pentru ca noi lucram pentru bucuria voastra. A celor care vor si le place sa ofere bucurie. Si asta ne aduce mari satisfactii.

Evident, in aceste luni, au fost si insatisfactii. Sau mici probleme, pe care insa, incercam sa le tranformam in oportunitati. Si incercam in continuare sa ne familiarizam cu problemele pe care le intampina un astfel de business.

Multi dintre noi considera ca a trimite cuiva drag un buchet de flori nu este neaparat o alegere buna. Prefera sa le ofere personal, cumparandu-le de la floraria din colt. Desi, am constatat singuri cat de mare este surpriza si bucuria pe care o producem celor care primesc astfel de buchete de la noi, Floraria cu Povesti. Mai ales daca oferirea florilor se face intr-un cadru mai larg, in prezenta mai multor persoane. Modul de prezentare absolut unic al Florariei cu Povesti, in cutii personalizate, atentia la fiecare detaliu si nu in ultimul rand, livrarea la costum, da o nota de eleganta aparte, transformand o simpla livrare de flori, intr-o zi de satisfactie si bucurie. Atat pentru cel care ofera, cat mai ales pentru cel care primeste buchetul de flori. Asa ca, cel putin o data, va recomandam sa incercati asta. Trimiteti persoanei dragi un buchet de flori, comandat de la o florarie online. Chiar daca acea florarie nu este Floraria cu Povesti.

buchet trandafiri rosii in cutie

A doua problema cu care ne confruntam, este lipsa unei culturi a platilor online. Fie ca vorbim de plati cu cardul sau transferuri bancare. Romanii vor sa plateasca cash. Prefera sa vina la sediul nostru, sa achite buchetul, in loc sa faca asta asta extrem de usor, prin internet. La fel de multi sunt si cei care vor sa plateasca la livrare si nu inteleg de ce nu acceptam aceasta modalitate de plata. Nu ne putem asuma riscul de a prelua o comanda si de a ajunge in fata unei usi inchise sau in fata unei persoane care nu stie, nu vrea, nu poate sa plateasca,doar  pe baza unui simplu apel telefonic. Daca am fi facut asa, care ar mai fi justificarea pentru crearea unui site de vanzari online? Am fi facut un site de prezentare de produse, mult mai ieftin si mai usor de construit si am fi lucrat doar pe baza de comenzi telefonice si plata la livrare.

A treia problema cu care ne-am confruntat, a fost sa explicam oamenilor, de ce florariile online au preturi mai mari decat florariile din coltul strazii. Nu mai insist asupra acestui lucru, l-am mai spus si de aceea spun doar doua motive la care ar trebui sa se gandeasca cei care isi pun aceasta intrebare. Orice plata online se face prin banca, pentru orice leu incasat, noi platim impozite si taxe. Cati dintre voi au primit bon fiscal atunci cand au cumparat un buchet de trandafiri de la o florarie fizica?

Si al doilea motiv major, sunt cheltuielile de livrare. Ganditi-va la costurile pe care le implica transportarea unei cutii cu trandafiri dintr-un colt in altul al Bucurestiului. Daca mai vorbim si de costul cutiei cu povesti, al accesoriilor folosite la creearea buchetului (rafie naturala, pliculet pentru ingrijirea florilor, hartia speciala pentru mesaj, satinul folosit la ambalare, sticke-rele folosite la inchiderea cutiei, etc), veti observa ca Floraria cu Povesti are unul dintre cele mai rezonabile preturi ale unui buchet, dintre toate florariile online din Bucuresti. Si vom incerca sa-l mentinem asa. Pentru ca ne pasa. Pentru ca suntem altfel. Pentru ca asa cum am mai spus, nu vrem sa facem din asta o industrie, ci incercam sa redefinim eleganta in oferirea florilor.

Va asteptam sa ne treceti „pragul” la florariacupovesti.ro si sa daruiti o poveste imbracata in trandafiri fiecarei persoane dragi din viata voastra.