Cum pastram mai mult timp florile primite?

Trandafiri rosii proaspeti

Orice buchet de flori va aduce strălucire și bucurie. Iată câteva sfaturi simple și eficiente pentru a păstra florile mai mult, mai luminoase și cu miresme deosebite:

  1. Temperatura apei - aceasta afectează florile și cât de repede se deschide inflorescența. Dacă doriți să deschideți florile mai repede folosiți apă la temperatura camerei. Apa mai călduță va permite absorbția mai rapidă a apei prin tulpini, făcând florile sî se deschidă mai repede. La fel ca o baie caldă, când mușchii se vor relaxa. După deschidere, folosiți apă rece (sau adăugați câteva cuburi de gheață în vază) pentru a vă bucura mai mult de florile înflorite. Deși apa va fi în continuare absorbită de tulpini, fiind rece aceasta va încetini orice degradaresau înmulțirea bacteriilor, a mucegaiului sau la descompunerea materiilor organice.
  2. Schimbați apa în mod regulat - apa curată și proaspătă va oferi posibilitatea hrănirii florilor și, totodată, va împiedica bacteriile și mucegaiurile să se dezvolte. Schimbați apa în fiecare zi sau o dată la două zileIngrijirea florilor taiate
  3. Tăiați tulpinile - dacă veți tăia câte un centimetru din tulpina florilor în fiecare zi veți permite o absorbție și o hidratare mai bună. Întotdeauna tăiați tulpinile în oblic, cu un cuțit bine ascuțit sau cu un clește. 
  4. Eliminați frunzele - Înainte de a pune buchetul de flori în vază sau atunci când schimbați apa asigurați-vă că nicio frunză nu se afla sub nivelul apei. Acest lucru va preveni formarea bacteriilor și va prelungi viata florilor în vază.

Păstrarea buchetelor de flori este mai ușoară decât pare, iar aceste sfaturi rapide vor avea un impact asupra duratei de viață a florilor tale.

Nu mai puțin importantă este sănătatea florilor pe care le comanzi sau le primești. De aceea e bine sa știi că la o florărie online florile sunt deseori mai proaspete și mai bine conservate decât cele din florăriile fizice sau tarabele din colțul străzii.

La Florăria cu Povești toate florile sunt foarte proaspete, deorece nu păstrăm florile pe stoc. Lucrăm cu mai mulți importatori și în funcție de comenzile primite ne aprovizionăm zilnic cu florile cele mai proaspete. De asemenea, fiecare buchet de flori livrat de Florăria cu Povești este însoșit de un cartonaș cu instrucțiunile de îngrijire și un pliculeț cu hrană pentru flori.

Totul pentru ca darul tău de flori să fie bine îngrijit și să poată bucura mai mult timp.

Comandă acum online un buchet de flori și transmite bucuria mai departe!