Coperta ghid

Valentine’s Day (Ziua Îndrăgostiților) a devenit și la noi un prilej de sărbătoare a dragostei, deși mulți o consideră a nu fi chiar potrivită culturii noastre.
Noi credem că dragostea merită sărbătorită în fiecare zi, mai ales în ziua în care toți îndrăgostiții își deschid inimile la unison și își împărtășesc sentimentele, creând un val de iubire care ne învăluie pe toți.
Cel mai întâlnit obicei de Ziua Îndrăgostiților este cel de a dărui flori. Bărbații știu că femeilor le place să primească flori, chiar dacă acestea nu o spun des. Dăruind trandafiri romantici bărbații transmit femeilor iubite că le respectă și le apreciază.

Pentru a profita din plin de buchetul trimis, Florăria cu Povești a pregătit câteva sugestii pentru domnii care doresc să-si răsfețe aleasa inimii, de Ziua Îndrăgostiților:

#1 O regula simplu de retinut pentru a face darul tau floral un adevarat HIT:
Orice femeie își dorește să primească flori și să arate tuturor că a primit flori
Dacă Ziua Îndrăgostiţilor cade în weekend îi puteți trimite florile cu o zi înainte, la serviciu. Ea își va dori ca lumea să poată vedea că a primit flori și va avea timp să se pregătească pentru a doua zi, când vă va mulțumi pe măsură!

#2 Unele lucruri nu se schimba NICIODATA.

Aproape întotdeauna, trandafiri sunt alegerea perfectă pentru Valentine's Day
Există femei care spun că preferă alte tipuri de flori, dar de Ziua Îndrăgostiților trandafirii sunt cei mai potriviți. Indiferent dacă sunteți la început de drum în relație sau sunteți căsătoriți de douăzeci de ani, cu un buchet de trandafiri nu veți da greș.

#3 Îndrăzniți să fiți ROMANTICI!
Este momentul pentru cel mai romantic gest.
Trimiteți un buchet sau un aranjament în formă de inimă!
Creația noastră specială și de mare succes este buchetul în formă de inimă. Acest buchet transmite cald și elegant declarația voastră de dragoste.

#4 Dincolo de TRANDAFIRI ROSII
Trandafirii roșii sunt simbolul popular al iubirii, modul tradițional de a spune "Te iubesc”, și sunt, prin urmare, cele mai populare flori trimise de Valentine’s Day. Cu toate acestea Ziua Îndrăgostiților celebrează iubirea, și fiecare fațetă a dragostei poate fi sărbătorită. Din fericire, pentru fiecare sentiment există o culoare de trandafir:

Alb: "Eu sunt cel pentru tine"
În timp ce majoritatea trimit trandafiri roșii de Ziua Îndrăgostiților, veți putea surprinde în acest an cu un buchet de trandafiri albi care simbolizează dragostea adevărată, puritatea, inocența, tinerețea și farmecul.

Roz: "Mulțumesc"
Perfect pentru o prietenă pe care doriți să o impresionați de Ziua Îndrăgostiților, trandafirii roz arăta aprecierea, grația, fericirea perfectă și blândețea.

Galben: "Suntem prieteni și țin la tine"
Un alt mod de a onora prietenia voastră, galbenul simbolizează bucuria, prietenia, noi începuturi sau transmite “Bun venit înapoi”.

Portocaliu: "Te vreau în viața mea"
Portocaliul, culoarea focului, transmite pasiune, dorință, entuziasm și fascinație .

Daca vreți să ieșiți din tipare sau știți că ei îi plac și alte tipuri de flori, îi puteți oferi de Ziua Îndrăgostiților un buchet asortat. Indiferent dacă veți alege buchete cu orhidee, lalele sau frezii, pentru a fi potrivit, buchetul pentru această zi trebuie să respecte câteva reguli simple:

 1. Nu combinați mai mult de 3 culori
 2. Alegeți culoarea ei preferată în buchet
 3. Cu cât mai intense sentimentele voastre, cu atât mai mare poate fi buchetul ales.
 4. Sau ne poți transmite nouă ceea ce îți dorești și îți vom crea un buchet personalizat.

Pe 14 Februarie este cea mai aglomerată zi pentru livrare de flori, de aceea vă sfătuim să faceți comanda din timp pentru a putea fi siguri că livrarea florilor va fi perfectă.

Florăria cu Povești este o florărie online ce îmbină tradiţia şi inovaţia aducând frumuseţea florilor direct la dumnevoastră, în cutii cu un design elegant şi unic.
Toate buchetele de la Florăria cu Poveşti sunt împachetate în cutii speciale şi pot fi însoţite de mesaje scrise cu litere delicate pe hârtie pergament. Şi că totul să fie perfect, livrarea nu se face prin curieri clasici, ci prin mesageri îmbrăcaţi în costume elegante. Impactul este garantat, gestul tău e unic!

Avantajele voastre dacă veți comanda de la noi:

 • Flori proaspete
 • Buchete elegante si superbe
 • Livrarea buchetelor în Cutii elegante
 • Grijă pentru detalii
 • Livrare prin mesageri proprii îmbrăcați la costum
 • Livrare rapidă și gratuită*
 • Consultanță la compunerea mesajelor

*Livrare gratuită în București