Livrare flori în alte localităţi

Florăria cu Poveşti livrează buchetele de flori și în afara Bucureștiului, prin mesageri proprii sau prin intermediul Fan Courier, astfel:

Livrare flori în alte localităţi din ţară

Livrarea buchetelor de la Florăria cu Poveşti în alte localităţi se face prin intermediul Fan Courier. Comanda trebuie plasată cu minim 24 de ore înainte de data de livrare (ex: pentru livrare miercuri, comanda se face până marţi la ora 16). De asemenea, nu se pot livra buchete în zilele de duminică şi luni.

Livrarea este gratuită pentru toate localităţile deservite direct de reţeaua Fan Courier (peste 3200 de localităţi din România). Lista completă a acestor localităţi o puteţi consulta AICI. Pentru celelalte localităţi, pentru care se percepe taxă pentru kilometri suplimentari, este necesar să ne contactaţi înainte de plasarea comenzii pentru a verifica exact suma de plată pentru transport. Ne puteţi suna la 0744.385.925 sau puteţi să ne scrieţi prin email la: contact@florariacupovesti.ro.

Livrare flori în localităţi limitrofe Bucureştiului

Livrarea florilor în localităţile limitrofe Bucureştiului (în limita a 20 km) se face prin mesagerii noştri şi contra unei taxe suplimentare de transport de 20 de lei.

Livrarile se pot efectua in aceeasi zi.
Înainte de a plasa o comanda cu livrare în localităţi limitrofe Bucureştiului vă rugăm să ne contactaţi la 0744.385.925 sau prin email la: contact@florariacupovesti.ro.

Livrare la costum


Conditii de livrare

Pentru livrarea florilor în alte localităţi buchetele vor fi special pregătite. Înainte de a fi introduse în Cutia cu Poveşti, buchetelor li se ataşează un săculeţ special cu apă, pentru a menţine hidratarea florilor şi a asigura că acestea ajung în condiţii optime.

Pregatire speciala


ATENTIONARE!

Din experienta noastra, in aceasta perioada livrarile Fan Courier din Cluj Napoca, Timisoara si Constanta (si localitatile deservite de aceste orase) se produc cu mari intarzieri sau neglijenta.

Pana la revenirea la normal a activitatii din aceste centre noi nu ne asumam responsabilitatea de a livra in aceste orase.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la 0744.385.925 sau prin email: contact@florariacupovesti.ro


Selectie din buchetele noastre


Comanda acum!

Info utile

De pe Blog...

Citeste pe blog

Floraria cu Povesti - avantajele tale

Livrare flori gratuita

Livrare gratuită în Bucuresti in maxim 3 ore. 

Livrare in 24h in alte localitati
Program de livrari: L-V: 10-20; S: 10-17.

comanda flori prin telefon

Comandă telefonic sau prin Whatsapp

la 0744.385.925 sau 0747.122.343

Plati online sigure

Plăți 100% sigure. 

Plătește online prin aplicatiile securizate LibraPay sau ING WebPay. 
Acceptăm carduri Visa, Electron, Master Card, Maestro.

Confirmare livrare

Esti informat corect! 

Suntem transparenți și prompți.

Primesti confirmarea livrării prin email impreuna cu poza reală a buchetului.