Livrare flori în alte localităţi

Florăria cu Poveşti livrează buchetele de flori și în afara Bucureștiului, prin mesageri proprii sau prin intermediul Fan Courier, astfel:

Livrare flori în alte localităţi din ţară

Livrarea buchetelor de la Florăria cu Poveşti în alte localităţi se face prin intermediul Fan Courier. Comanda trebuie plasată cu minim 24 de ore înainte de data de livrare (ex: pentru livrare miercuri, comanda se face până marţi la ora 16). De asemenea, nu se pot livra buchete în zilele de duminică şi luni.

Livrarea este gratuită pentru toate localităţile deservite direct de reţeaua Fan Courier (peste 3200 de localităţi din România). Lista completă a acestor localităţi o puteţi consulta AICI. Pentru celelalte localităţi, pentru care se percepe taxă pentru kilometri suplimentari, este necesar să ne contactaţi înainte de plasarea comenzii pentru a verifica exact suma de plată pentru transport. Ne puteţi suna la 0744.385.925 sau puteţi să ne scrieţi prin email la: contact@florariacupovesti.ro.
IMPORTANT!
In anumite perioade ale anului, firmele de curierat sunt suprasoliictate si pot exista intarzieri in livrarea comenzilor de 24-48 de ore.
 • In cazul in care comanda nu se livreaza in ziua aleasa de dvs, din motive ce tin exclusiv de firma de curierat*, veti primi inapoi 50% din suma achitata pentru comanda.
 • In cazul livrarea nu se efectueaza deloc sau buchetul ajunge deteriorat** (cu poze probatorii), veti primi integral suma platita pentru comanda. 
 • In cazul in care suntem anuntati de catre curier ca destinatarul nu a fost gasit la adresa de livrare si/sau nu a putut fi contactat telefonic, exista posibilitatea ca livrarea sa fie amanata pentru a doua zi, caz in care Floraria cu Povesti nu poate fi raspunzatoare de depasirea termenului de livrare. In acest caz, clientul va fi instiintat prin email imediat ce aflam si noi aceasta informatie.
*- este exclusa situatia in care destinatarul nu se afla la adresa furnizata sau in cazul in care destinatarul reprogrameaza livrarea.
** - este exclusa situatia in care doar ambalajul este deteriorat

Livrare flori în localităţi limitrofe Bucureştiului

Livrarea florilor în localităţile limitrofe Bucureştiului (în limita a 20 km) se face prin mesagerii noştri şi contra unei taxe suplimentare de transport de 30 de lei.

Livrarile se pot efectua in aceeasi zi.
Înainte de a plasa o comanda cu livrare în localităţi limitrofe Bucureştiului vă rugăm să ne contactaţi la 0744.385.925 sau prin email la: contact@florariacupovesti.ro.

Livrare la costum


Conditii de livrare

Pentru livrarea florilor în alte localităţi buchetele vor fi special pregătite. Înainte de a fi introduse în Cutia cu Poveşti, buchetelor li se ataşează un săculeţ special cu apă, pentru a menţine hidratarea florilor şi a asigura că acestea ajung în condiţii optime.

Pregatire specialaSelectie din buchetele noastre


Comanda acum!

Info utile

  De pe Blog...

  Citeste pe blog

  Floraria cu Povesti - avantajele tale

  Livrare flori gratuita

  Livrare gratuită în Bucuresti in maxim 3 ore. 

  Livrare in 24h in alte localitati
  Program livrari: L-V: 10-20; S-D: 10-16

  comanda flori prin telefon

  Comandă telefonic sau prin Whatsapp

  la 0744.385.925

  Program CallCenter: L-V: 10-16; S-D: 10-13

  Plati online sigure

  Plăți 100% sigure. 

  Plătește online prin aplicatiile securizate LibraPay sau ING WebPay. 
  Acceptăm carduri Visa, Electron, Master Card, Maestro.

  Confirmare livrare

  Esti informat corect! 

  Suntem transparenți și prompți.

  Primesti confirmarea livrării prin email impreuna cu poza reală a buchetului.