Livrare flori in cutii speciale

Florăria cu Povești vă oferă cel mai bun serviciu de livrare flori, împachetate în cutii speciale.

Toate buchetele noastre sunt concepute într-un mod încântător şi inovativ, menit să transmită emoţie şi bucurie. Selectăm fiecare floare care compune buchetul realizat manual în atelierul nostru şi apoi împachetăm buchetul într-o cutie elegantă. 

Cutia cu Povești

Livrare flori in cutii

Cea mai populară dintre cutii este cutia standard, numită și Cutia cu Poveşti, pentru că îmbrăcăm trandafirii într-o poveste. Un buchet special, într-o cutie cu un design unic, însoţit de cuvinte frumoase şi bine alese să atingă inima celui la care ajunge, livrat într-o manieră eleganta. Toate acestea, transformă o simplă livrare de flori, într-o poveste a trandafirilor. Poveste pe care tu ai ales să o spui unei persoane dragi. Alege acum un buchet de trandafiri cu livrare la cutie!

Cutia de Lux

Livrare flori in cutii de lux

Primirea unui buchet de flori provoacă întotdeauna plăcere, dar sunt momente când doriți să alegeți superlativul calității și al eleganței. Colecția de Lux oferă buchete de lux, din soiuri deosebite de trandafiri și cutii speciale. Astfel darul dumneavoastră va fi amintit în cele mai mici detalii. Vezi aici colectia de buchete cu livrare in cutia de lux!

Cutii rotunde cu flori ”en Vogue”

livrare flori in cutii rotunde

La Floraria cu Povesti, venim in intampinarea dorintelor voastre cu cele mai noi si mai la moda aranjamente florale. Am creat astfel Colectia ”en Vogue”, cu flori in cutii rotunde, lucrate manual. Trandafirii de cea mai buna calitate, aranjati cu grija in cutii rotunde, pentru a va oferi posibilitatea de a crea momente cu adevarat speciale, pline de emotie si til. Vezi aici colectia ”en Vogue” - flori in cutii rotunde

Livrare speciala

La doar câteva minute după împachetare, mesagerul nostru, în costum elegant, va pleca cu buchetul spre destinatar. Asigurăm astfel prospețimea florilor și garantăm impactul pe care ți-l doresti.

Trimite azi un buchet de trandafiri de la Floraria cu Povesti unei persoane speciale din viata ta!

Livrare flori in cutii

Produs salvat in lista de favorite