Cum comanzi

1. Comanda online folosind pasii descrisi mai jos

sau

2. Poți comanda telefonic la 0744.385.925 (Serviciul clienți este disponibil de luni până vineri între orele 10:00-18:00 și sâmbăta între 10:00-14:00). In acest caz, unul dintre consultantii nostri va prelua comanda si datele necesare livrarii, urmand a iti transmite prin email sau sms datele necesare efectuarii platii.

COMANDA ONLINE

Dupa alegerea produselor si adaugarea acestora in cos, apasa butonul "Plaseaza comanda". Acum va trebui sa urmaresti pasii urmatori:

SUMAR COS

Aici ai posibilitatea de a revedea descrierea produselor comandate, pretul acestora si data dorita pentru livrare. Tot aici, in casuta: CUPOANE, poti introduce eventualele coduri de reducere obtinute. Citeste cu atentie toate aceste detalii inainte de a trece mai departe!

 Sumar comanda la Floraria cu Povesti

PASUL 1 (LOG IN)

- Daca ai deja un cont inregistrat pe site-ul Floraria cu Povesti, introdu datele de autentificare in cont.

autentificare in cont

- Daca esti client nou, va trebui sa introduci adresa ta de email, pentru a crea un cont si sa completezi apoi formularul de inregistrare. Completeaza formularul Datele tale – acestea pot servi ca date de contact si de facturare. Adresa ta, pe care o poti denumi cum doresti, va fi salvata in lista adreselor din contul tau, cu denumirea data de tine.

Inregistrare cont nou la Floraria cu Povesti

ADRESA DE LIVRARE

Pentru a alege adresa de livrare trebuie:

- sa o alegi din lista ta de adrese, in cazul in care ai mai trimis flori sau cadouri la adresa respectiva,

- sa adaugi o noua adresa de livrare, completand datele formularului. Aceasta adresa, pe care o poti denumi ”Adresa de livrare 1”, se va salva in lista ta de adrese, sub numele atribuit, si o poti folosi ulterior, pentru alte ocazii. Completeaza datele de livrare cu atentie.

- Daca doresti sa adaugi informatii suplimentare despre livrare – indicatii pentru adresa, puncte de reper, mod de acces, etc.- te rugam sa o faci, deoarece ne va ajuta si pe noi ca livrarea sa se faca in cel mai scurt timp.

- De asemenea avem nevoie de numarul de telefon al destinatarului. Nu vom contacta destinatarul decat la cererea dvs. sau daca nu il gasim la adresa mentionata. 

ADRESA DE FACTURARE

La finalul formularului pentru Adresa de livrare bifati casuta: Doresc folosirea unei alte adrese pentru factura.

Completati datele pentru adresa de facturare. 

Nu vom transmite fizic factura generata nici la adresa de facturare nici la cea de livrare. O puteti vizualiza in contul dumneavoastra. Daca doriti eliberarea unei facturi cu datele unei companii, va rugam sa ne contactati prin email pentru a va transmite aceasta factura.

Adresa de livrare

PASUL 2 (LIVRARE)

Noi livram florile in Bucuresti prin mesagerii nostri si in tara, prin curier special. 

Daca doresti sa adaugi un mesaj, bifeaza casuta ”Doresc sa adaug un mesaj care sa insoteasca buchetul” si completeaza textul mesajului in campul aferent.

De asemenea, trebuie sa fii de acord cu Termenii si Conditiile Florarie cu Povesti, inainte de a trece la pasul urmator.

PASUL 3 (PLATA)

- Revizuieste inca o data, cu atentie, comanda ta.

- Selecteaza o metoda de plata.

- In cazul in care alegi sa platesti prin card, vei fi redirectionat catre pagina de plati securizate a Libra Bank. Aici vei putea introduce datele cardului tau si vei putea finaliza comanda. Nu exista taxe sau comisioane suplimentare. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Libra Bank. Noi nu solicitam si nu stocam niciun fel de detalii referitoare la cardul tau. 

Comanda - plata LibraPay

- Daca doresti sa achiti prin transfer bancar – ordin de plata la ghiseul bancii tale sau internet banking, vei fi redirectionat catre pagina unde gasesti detaliile necesare pentru efectuarea platii. Comenzile vor fi finalizate doar in momentul confirmarii plati. In acest caz, este recomandat sa ne trimiti o dovada a platii pe email, pentru a procesa rapid comanda ta.

Comanda - plata prin transfer bancar

Vei primi un email de confirmare a comenzii plasate, cu toate detaliile acesteia. 

Dupa livrare iti trimitem un email de confirmare, cu detaliile livrarii si poza buchetului care ajunge la destinatar.

 

Produs salvat in lista de favorite