Livrare Flori Bucuresti

LIVRARE FLORI BUCURESTI.

Livrăm buchete de flori împachetate în cutii speciale, prin mesageri proprii, oriunde în București în 3 ore de la comandă.

Chiar dacă suntem o florărie online, noi încercăm cu fiecare livrare să redefinim eleganţa.Toate buchetele noastre sunt concepute într-un mod încântător şi inovativ, menit să transmită emoţie şi bucurie. Selectăm fiecare floare care compune buchetul realizat manual în atelierul nostru şi apoi împachetăm buchetul într-o cutie elegantă. 

Livrarea unui buchet de flori, fie că vorbim despre un buchet de trandafiri roşii sau un buchet cu flori asortate, pentru orice florărie online, ar trebui să însemne mai mult decât simplul transport al unui buchet de flori. De aceea, la Florăria cu Poveşti transformăm procesul de livrare flori, într-o experienta placuta pentru clienti si destinatarele livrarilor.

Livrare flori Bucuresti Floraria cu Povesti

MESAGERI LA COSTUM.

Livrarea florilor este, de cele mai multe ori, minimalizata ca importanță de către majoritatea florăriilor online. Câţi dintre cei care vând flori online se gândesc să investească în imaginea celui care aduce florile?
Florăria cu Poveşti acordă o importanţă deosebită momentului de livrare a florilor. De peste 5 ani, promisiunea noastra indeplinita este de a aduce emotie, emotie pe care trimiterea unui buchet de flori o aduce la suprafata si care este amplificata de elementul surpriza al primirii florilor intr-o cutie speciala si prin intermediul unui mesager, elegant imbracat. Mesagerii noştrii, îmbrăcaţi elegant, vor ridica standardele procesului de livrare flori în Bucureşti şi te vor face pe tine, cel care ai comandat flori online să te feliciţi pentru alegerea făcută.
Cutie cu flori
Pentru ca avem cu totii un program agitat sau pentru ocazii de ultim moment, Floraria cu Povesti ofera livrare flori in Bucuresti in maxim 3 ore de la comanda,7 zile din 7.

Comandă acum un buchet de flori de la Florăria cu Poveşti!

Buchete Trandafiri
Buchete Asortate
Aranjamente florale Floraria cu Povesti
Buchet 11 trandafiri rosii
Produs salvat in lista de favorite