Flori de împăcare

Flori de impacare

Cu toţii greşim. Nu suntem perfecţi. Dar este important să ne dăm seama de greşeală şi să încercăm să o reparăm, să ne cerem iertare și să ne împăcăm.

Unul dintre cele mai delicate moduri de a încerca să cerem cuiva iertare, este să însoţim cuvintele cu un buchet de flori. Florile cele mai potrivite pentru o asemenea ocazie sunt trandafirii. Oferă-i un buchet de trandafiri, cumpărat de la o florărie clasică sau comandă-i un buchet de trandafiri de la o florărie online.

Florăria cu Poveşti este o altfel de florărie online, este florăria care te ajută să-ţi ceri iertare, este florăria care-ţi spune că cel mai potrivit buchet de trandafiri pentru a-ţi cere iertare este buchetul de trandafiri albi.

Dacă nu te simţi inspirat noi te ajutăm să creezi şi povestea care va însoţi buchetul de trandafiri albi, vom aşeza cuvintele delicate pe hârtie aurie și vom împacheta totul într-o cutie cadou. Nu-ţi vom trimite florile printr-un clasic proces de livrare flori în Bucureşti, ci le vom duce prin proprii mesageri îmbrăcaţi elegant. Astfel, mesajul de tău de împăcare va avea impactul dorit, tu vei fi bucuros că nu ai ales o simplă florărie online, iar noi vom avea satisfacţia că un buchet de trandafiri livrat de noi în condiţii elegante a avut o contribuţie majoră la liniştea ta.

Vezi aici selecția de Buchete potrivite pentru a cere iertare!


Floraria cu Povesti - avantajele tale

Livrare flori gratuita

Livrare gratuită în Bucuresti in maxim 3 ore. 

Livrare in 24h in alte localitati
Program livrari: L-V: 10-20; S-D: 10-16

comanda flori prin telefon

Comandă telefonic sau prin Whatsapp

la 0744.385.925

Program CallCenter: L-V: 10-16; S-D: 10-13

Plati online sigure

Plăți 100% sigure. 

Plătește online prin aplicatiile securizate LibraPay sau ING WebPay. 
Acceptăm carduri Visa, Electron, Master Card, Maestro.

Confirmare livrare

Esti informat corect! 

Suntem transparenți și prompți.

Primesti confirmarea livrării prin email impreuna cu poza reală a buchetului.