LIVRARE FLORI IN CUTIE 

Livrare flori in cutia cu povesti

Trebuie să trimiţi flori unei persoane dragi şi nu ştii ce să faci.

Poţi cumpăra un buchet de flori de la o florărie clasică sau poţi comanda flori online de la o florărie online. Dar ce fel de flori? Trandafirul este floarea potrivită pentru orice ocazie. Este simbolul suprem al florilor. Cu un buchet de trandafiri nu poţi da niciodată greş. Indiferent de ocazie sau anotimp.

Nu ştii cum să arate buchetul? Te-ai săturat de aranjamentele siropoase?

Florăria cu Poveşti îţi oferă cea mai bună alegere. Ieşim din tiparul unei simple florării online şi îţi oferim buchete de flori la cutie. Buchete avangardiste, realizate manual în atelierul nostru şi aşezate cu grijă într-o elegantă cutie cadou, care va oferi cu siguranta efectul de ‘’WOW’’. Ieşi din clişee, fii diferit, surprinde-o cu un superb buchet de trandafiri într-o spectaculoasă prezentare, într-o cutie elegantă şi unică.

O cutie de trandafiri care nu este adusă în clasicul mod de livrare flori în Bucureşti ci prin mesagerii îmbrăcați elegant la costum. Buchetul de trandafiri, mesajul tău, cutia cu trandafiri, livrarea elegantă, toate acestea vor face ca gestul tău să fie extrem de apreciat.

Nicio altă florărie online din Bucureşti nu te poate face să te simţi atât de diferit când oferi flori, aşa cum o poate face Florăria cu Poveşti.

Produs salvat in lista de favorite