FLORI PENTRU SOTIE

Buchet trandafiri portocalii

Este cea pe care ai ales-o, cea care ţi-a fost alături şi în momentele bune şi în momentele mai puţin bune ale vieţii tale. Este ziua ei sau pur şi simplu vrei să-i trimiţi un buchet de flori prin care să-ţi arăţi dragostea, bucuria şi recunoştinţa.

Poţi cumpăra un buchet de flori de la o florărie clasică sau poţi comanda flori online de la o florărie online. Florăria cu Poveşti, îţi pune la dispoziţie cele mai frumoase buchete de trandafiri sau buchete de flori asortate, te ajută să alegi culoarea potrivită şi îţi poate crea mesajul care va însoţi buchetul de flori. Iar dacă te gândeşti că procesul nostru de livrare flori este diferit de ceea ce înseamnă o simplă livrare flori Bucureşti şi se face prin mesagerii eleganţi, atunci ai făcut cea mai bună alegere. Soţia ta va aprecia gestul, iar tu te vei felicita că ai ales ceva mai mult decât o simplă florărie online, ai ales Florăria cu Poveşti.

Iată și o dovadă:

A fost prima mea comandă prin florăria dumneavoastră. Am vrut să-i fac o surpriză soţiei mele, şi fiind departe de ea am apelat la Florăria cu Poveşti. Mi-a plăcut foarte mult numele florăriei. Noi, deşi numai suntem chiar foarte foarte tineri, credem în continuare în povestea noastră de dragoste. Şi dumneavoastră ne-aţi oferit aceea emoţie pe care o simţi la primii fiori a dragostei. Aţi fost alături de noi şi de povestea noastră. Soţia mea a fost foarte emoţionată şi fericită. I-au plăcut atât de mult florile şi mirosul lor, că nu s-a putut abţine să nu le arate tuturor. Mulţumim şi domnişoarei care a făcut livrarea, a fost în ton cu minunatele frezii. Vă mulţumim pentru experienţă. Sorin

Produs salvat in lista de favorite