Oferim consultanta in compunerea mesajelor

Cand iei decizia sa trimiti un buchet de flori, o faci pentru a provoca o mare bucurie persoanei care il primeste. Mesajul care insoteste buchetul nu face decat sa amplifice aceasta bucurie si sa-ti garanteze ca scopul pentru care ai facut acest gest a fost atins.

  Flori cu mesaje

Daca nu ai timp sau nu iti gasesti inspiratia sa-i scrii cateva randuri, iti oferim noi gratuit acest serviciu, unic pe piata romaneasca: te consiliem in compunerea mesajului.

Alegem impreuna cuvintele potrivite pentru a transmite gandurile si emotiile tale, in concordanta cu ocazia pe care o celebrezi. Transformam mesajul in poveste. O poveste scrisa pe o hartie speciala, legata delicat cu o funda speciala. 

 

Cum procedam?

Tu trebuie doar sa ne trimiti prin email, la adresa contact@florariacupovesti sau telefonic la 0744.385.925, un minim de detalii personale pe care le consideri semnificative si care pot fi introduse in poveste, numele persoanei (apelativ, daca este cazul), ocazia (ziua de nastere, onomastica, aniversarea, felicitari, etc). Vei primi pe email varianta de poveste potrivita pentru tine, vei putea adauga eventuale observatii sau sugestii pentru a hotari varianta finala a povestii care va insoti buchetul.

Deoarece acest serviciu necesita un timp suplimentar si pentru ca iti oferim posibilitatea de a le vedea si aproba povestile inainte de livrare, comanda insotita de consultanta in alegerea mesajului potrivit, va putea fi onorata incepand cu ziua urmatoare confirmarii platii.

 

Apeleaza cu incredere la serviciile noastre!


Floraria cu Povesti - avantajele tale

Livrare flori gratuita

Livrare gratuită în Bucuresti in maxim 3 ore. 

Livrare in 24h in alte localitati
Program livrari: L-V: 10-20; S-D: 10-16

comanda flori prin telefon

Comandă telefonic sau prin Whatsapp

la 0744.385.925

Program CallCenter: L-V: 10-16; S-D: 10-13

Plati online sigure

Plăți 100% sigure. 

Plătește online prin aplicatiile securizate LibraPay sau ING WebPay. 
Acceptăm carduri Visa, Electron, Master Card, Maestro.

Confirmare livrare

Esti informat corect! 

Suntem transparenți și prompți.

Primesti confirmarea livrării prin email impreuna cu poza reală a buchetului.