Oferim consultanta in compunerea mesajelor

Cand iei decizia sa trimiti un buchet de flori, o faci pentru a provoca o mare bucurie persoanei care il primeste. Mesajul care insoteste buchetul nu face decat sa amplifice aceasta bucurie si sa-ti garanteze ca scopul pentru care ai facut acest gest a fost atins.

  Flori cu mesaje

Daca nu ai timp sau nu iti gasesti inspiratia sa-i scrii cateva randuri, iti oferim noi gratuit acest serviciu, unic pe piata romaneasca: te consiliem in compunerea mesajului.

Alegem impreuna cuvintele potrivite pentru a transmite gandurile si emotiile tale, in concordanta cu ocazia pe care o celebrezi. Transformam mesajul in poveste. O poveste scrisa pe o hartie speciala, legata delicat cu o funda speciala. 

 

Cum procedam?

Tu trebuie doar sa ne trimiti prin email, la adresa contact@florariacupovesti sau telefonic la 0744.385.925, un minim de detalii personale pe care le consideri semnificative si care pot fi introduse in poveste, numele persoanei (apelativ, daca este cazul), ocazia (ziua de nastere, onomastica, aniversarea, felicitari, etc). Vei primi pe email varianta de poveste potrivita pentru tine, vei putea adauga eventuale observatii sau sugestii pentru a hotari varianta finala a povestii care va insoti buchetul.

Deoarece acest serviciu necesita un timp suplimentar si pentru ca iti oferim posibilitatea de a le vedea si aproba povestile inainte de livrare, comanda insotita de consultanta in alegerea mesajului potrivit, va putea fi onorata incepand cu ziua urmatoare confirmarii platii.

 

Apeleaza cu incredere la serviciile noastre!

Produs salvat in lista de favorite