Florarie online Bucuresti

Florarie Online Bucuresti

Cine suntem noi?

Am pornit la drum in anul 2013 cu gandul de a oferi un serviciu de livrare flori într-un mod diferit de ceea ce ai întâlnit la o florărie online până atunci.

        toate acestea ne-au ajutat sa ne dezvoltam si sa ne tinem promisiunea de a fi altfel.


Deci, atunci când vei lua decizia de a trimite flori, când vei dori să apelezi la un curier de flori în Bucureşti, când vei avea gândul de a cumpăra flori online pentru cineva drag, n-o face într-un mod banal.
Ieşi în evidenţă, fii unic, lasă-ne să-ţi transmitem emoţia într-un mod elegant. Nu trimite flori de la o florărie online doar pentru a scăpa de o sarcină. Trimite flori de la o florărie online care este aproape de sufletul tău, care înţelege ceea ce vrei tu să transmiţi.

Transformă o simplă livrare de flori printr curier într-un moment unic .

Buchete trandafiri in cutie

Comandă online flori si trimite-le prin Florăria cu Poveşti!

Noi redefinim eleganţa în ceea ce priveşte oferirea florilor, pentru că dincolo de faptul că suntem o florărie online, suntem oameni care înţeleg semnificaţia acestui gest. La Florăria cu Poveşti evităm simplitatea şi banalul unui serviciu de livrare flori în Bucureşti printr-un curier de flori. Noi oferim flori proaspete, ambalate într-un mod unic şi livrate cu stil prin mesageri în costum.

Pentru comenzi flori în Bucureşti alege Florăria cu Poveşti. Nu vei regreta!

Produs salvat in lista de favorite