Bine ai venit la Floraria cu Povesti!

Vreau sa-ti povestesc cum s-a nascut Floraria cu Povesti.

In vara anului 2012, intr-o dimineata ce se anunta obisnuita, un coleg, care imi este si prieten, a venit extrem de abatut la birou. Cu doua seri inainte, se certase foarte rau cu iubita lui. Era tulburat si mi-a cerut sfatul. Ea nu-i mai raspundea la telefoane sau mesaje. I-am sugerat ca ar trebui sa faca un gest diferit de tot ceea ce facuse pana atunci: sa-i trimita un buchet de trandafiri la birou si printr-un mesaj sa-si ceara iertare intr-un mod delicat si emotionant. Nu se simtea inspirat si i-am promis ca il ajut.

Am accesat un site, am comandat florile online, mi-am lasat imaginatia sa zburde, am compus un mesaj care ar fi topit si ghetarii si... profitand de faptul ca ea nu ma cunostea personal, am facut eu livrarea. Inchipuiti-va reactia ei si a colegelor de birou, in momentul in care un tip imbracat in costum, cu un buchet de trandafiri in mana, se opreste in fata ei si ii spune ca reprezinta un serviciu personalizat de livrat trandafiri pentru persoane speciale, in conditii speciale. Jumatate din scopul pentru care eram acolo fusese atins. Atunci cand a citit mesajul, am fost convins, studiindu-i chipul, ca aceasta idee a mea, va avea un final fericit. Si asa a fost!

Ulterior el i-a spus adevarul. Dupa cateva saptamani, am fost invitat la o cafea de catre amandoi, iar ea, dupa ce mi-a multumit, mi-a spus zambind, ca ar trebui sa-mi schimb job-ul, sa duc oamenilor flori si mesaje, numindu-ma simbolic, un mesager al emotiilor.

Asa mi-a venit ideea infiintarii acestei florarii online gen "boutique de trandafiri". O florarie cu buchete elegante si mod de prezentare unic, cu mesaje personalizate, create special pentru fiecare beneficiar al emotiei, cum imi place mie sa-l numesc. Nu este un serviciu de livrat flori, pentru asta exista zeci de site-uri, este un serviciu de "livrat" emotie.

Desi tanara, Floraria cu Povesti a reusit sa patrunda in inimile voastre, marturie fiind sutele de mesaje de apreciere si mai ales review-urile pe care clientii le scriu pe site.

Si pentru viitor, echipa Florariei cu Povesti, va promite sa mentina si chiar sa imbunatateasca serviciile, astfel incat sa va oferim cel mai bun serviciu de livrat flori din Romania.

Noi nu suntem curierii care aduc flori, noi suntem mesagerii emotiilor tale.

Produs salvat in lista de favorite