Colectia de lux

Aranjamentele și buchetele din Colecția noastră de lux sunt create special pentru cele mai exigente dorințe și nevoi, în cutiile de lux, cutii cu design special. Pe lângă buchetele prezentate, cu trandafiri de o calitate exceptională, importați din Ecuador și Columbia, în colecția de lux gasiți și aranjamente deosebit de elegante, cum este aranjamentul cu 101 trandafiri roșii, în frapieră de șampanie.

Colectia de flori de lux, aranjament 101 trandafiri rosii 

Cutia de Lux

Noua cutie de lux difera de cutia standard (Cutia cu Povești) prin dimensiuni, material si design. Cutia de lux este special conceputa pentru buchetele cu flori premium, fiind foarte eleganta și dând cadoului tău o notă specială. Fiecare detaliu este atent urmărit, de la alegerea celor mai frumoase flori, până la funda de satin cu care se închide cutia.

 Cutia cu flori de lux de la Floraria cu Povesti Buchete de flori de lux Floraria cu Povesti 


Decoratorii noștri cu experiență în realizarea aranjamentelor folosesc doar cei mai frumosi trandafiri ecuadorieni sau columbieni, ale căror flori sunt semnificativ mai mari, tulpinile sunt mai puternice și au o viață în vază mai lungă decât a altor trandafiri.
Aranjamentele noastre de lux sunt potrivite pentru a fi trimise drept cadouri sau pot fi comandate de a decora biroul sau căminul.

Vezi aici toata oferta din Colectia de Lux

Produs salvat in lista de favorite