Colectia en Vogue - Cutie cu 21 trandafiri negri si rosii

Colectia en Vogue - Cutie cu 21 trandafiri negri si rosii

Cutie medie cu 21 trandafiri negri si rosii - Colectia "en Vogue"

Disponibil doar la comanda
549,00 lei
Fără taxe

 

Magia florilor negre a fascinat timp de secole. Trandafirii negri par să provină dintr-o lume de basm, iar prin culoarea lor "nenaturală" inspira un sentiment puternic de mister. Cutia medie cu 21 trandafiri negri și rosii este un cadou elegant ce transmite într-un mod aparte misterul iubirii. Colectia ”en Vogue” cuprinde aranjamente elegante cu trandafiri premium in cutii rotunde, realizate manual. Aranjamentele sunt executate cu mare grija la detalii, din trandafiri de calitate premium, selectati unul cate unul.

La Floraria cu Povesti, venim in intampinarea dorintelor voastre cu cele mai noi si mai la moda aranjamente florale. Am creat astfel Colectia ”en Vogue”, cu flori in cutii rotunde, lucrate manual.  Livrarea cutiilor cu flori in Bucuresti se face personal, de catre mesagerii nostri, iar in alte localitati prin intermediul Fan Courier.

Aranjamentul floral poate fi executat din minim 21 trandafiri negri și rosii. Pentru mai multe informatii ne puteți contacta la numarul: 0744.385.925

Culoare
Negru
Aranjament
cu 21 trandafiri negri si rosii premium
Impachetare
in cutie medie realizata manual
Livrare gratuita
in Bucuresti
Posibilitatea
adaugarii unui mesaj personalizat gratuit
Marime
diametrul cutiei 20 cm
FPR21LUXBR

S-ar putea sa-ti placa

12 produse din aceeasi categorie:

Produs salvat in lista de favorite