Ocazii

La Floraria cu Povesti, credem ca orice zi din viata poate fi o ocazie pentru a trimite cuiva un buchet de flori. Cu atat mai mult, pentru a-ti exprima un sentiment, un gand de multumire sau chiar pentru a-ti cere iertare. Alege un elegant buchet de trandafiri sau un buchet asortat pentru fiecare ocazie speciala din viata ta.

Ocazii Există 246 produse.

Subcategorii

 • Zi de nastere

  Fie ca este un prieten apropiat sau un membru al familiei, nu este intotdeauna usor sa-i oferi un cadou pentru ziua de nastere. Te asiguram ca nu vei da gres trimitandu-i un superb buchet de trandafiri, intr-un ambalaj elegant. Daca la asta adaugi si livrarea intr-o maniera cu stil, iti garantam ca ai facut alegerea potrivita.

 • Te iubesc!

  Exprima-ti iubirea prin trandafiri. Nu exista nicio modalitate mai sensibila de a-ti exprima dragostea decat sa-i oferi un superb buchet de trandafiri. Daca buchetul va fi insotit si de cuvintele potrivite asezate de noi, pentru tine, in povestea potrivita si livrat intr-o maniera eleganta, atunci iti garantam ca mesajul tau de iubire va avea impactul pe care l-ai dorit.

 • Iti multumesc

  Cea mai buna modalitate de a-ti exprima recunostinta este prin trimiterea unui buchet de flori in semn de multumire. Trandafirii insotiti de povestea potrivita, pe care te ajutam s-o creezi, livrati intr-un mod elegant, vor reusi sa transmita acel "multumesc" pe care ai vrut sa-l spui, in cel mai frumos mod in care puteai sa o faci.

 • Aniversare

  Trandafiri pentru o aniversare fericita. Indiferent de ceea ce ar putea fi planificat pentru a sarbatori o aniversare, nu exista nicio modalitate mai buna de a incepe o asemenea zi, altfel decat cu un buchet de flori. Iar povestea care va insoti buchetul livrat intr-un mod elegant va face sa fie o zi speciala.

 • Felicitari

  Trimite un buchet de flori pentru a face orice eveniment memorabil. Florile de felicitare se pot trimite pentru a sarbatori orice realizare. Vom livra buchetul de flori impachetat in Cutia noastra speciala, intr-un mod plin de eleganta.

 • Nou nascut

  Trimite un superb buchet de flori pentru a celebra noua viata. Ce modalitate mai buna de a transmite felicitari noilor parinti decat un dar de flori? Lasa-ne sa-ti asezam urarile intr-o poveste si vei completa astfel bucuria parintilor.

 • Iarta-ma!

  Cu totii gresim. Si atunci cand o facem, trebuie sa ne cerem iertare. Cel mai bun mod de a-ti cere iertare este de a trimite flori de impacare. Trandafirii, cele mai potrivite flori pentru aceasta ocazie, insotiti de cuvintele potrivite, sunt cea mai emotionanta cale de a-i arata ca iti pare rau si vrei cu adevarat sa te ierte.

 • Insanatosire grabnica

  Trimiterea florilor este cel mai bun mod de a transmite urarile tale calde pentru insanatosirea rapida a unui membru al familiei sau a unui prieten. Trandafirii si povestea care ii insoteste sunt cel mai delicat mod de a arata ca iti pasa.

 • Sarbatori - Onomastica

  Sarbatoarea zilei numelui este aproape la fel de importanta ca si cea a zilei de nastere. In aceasta categorie, iti recomandam cele mai potrivite buchete pentru a celebra norocoasele persoane care au norocul de a sarbatori si pentru numele pe care il poarta.

 • Colectii Speciale
pe pagină
Se afişează 1-60 din 246 de articole
Se afişează 1-60 din 246 de articole