Oferim consultanță în compunerea mesajului potrivit

flori si cadouri cu mesaje personalizate

Când iei decizia să trimiţi un buchet de flori, o faci pentru a provoca o mare bucurie persoanei care îl primeşte. Mesajul care însoţeşte buchetul nu face decât să amplifice această bucurie şi să-ţi garanteze că scopul pentru care ai făcut acest gest a fost atins.

Sunt momente însă, în care nu ai timp sau inspiraţie să-i scrii câteva rânduri, deşi îţi doreşti să spui mai mult decât o simplă urare.
Florăria cu Poveşti oferă gratuit un serviciu unic pe piaţa românească: consilierea în compunerea mesajului.  Alegem împreună cuvintele potrivite pentru a transmite gândurile şi emoţiile tale, în concordanţă cu ocazia pe care o celebrezi. Transformăm mesajul în poveste. O poveste scrisă pe o hârtie specială, legată delicat cu o fundă specială.

Cum procedăm?

Tu trebuie doar să ne oferi un minim de detalii personale pe care le consideri semnificative și care pot fi introduse în poveste, numele persoanei (apelativ , dacă este cazul), ocazia (ziua de naștere, onomastica, aniversarea, felicitări, etc). Poți completa aceste detalii în secțiunea "BUCHETE PERSONALIZATE/CERERI SPECIALE" sau le poți comunica telefonic unuia dintre consultanții noștri. Vei primi prin email varianta de poveste potrivită pentru tine, vei putea adăuga eventuale observații sau sugestii pentru a hotărâ varianta finala a poveștii care va însoți buchetul.

Deoarece acest serviciu necesită un timp suplimentar și pentru că iți oferim posibilitatea de a vedea și aproba povestea înainte de livrare, comanda însoțită de consulțantă în compunerea mesajului potrivit , va putea fi onorată începând cu ziua următoare confirmării comenzii.

Alege acum un buchet din oferta noastra si noi il vom livra gratuit in Bucuresti sau in alte localitati

 Buchete de trandafiri

Produs salvat in lista de favorite