Ce e diferit la Floraria cu Povesti?

Vrei rafinament şi elegantă, un mod diferit de a trimite sau oferi flori unei persoane dragi? Nu ai timp, nu te simţi inspirat, nu ştii cum să-i spui tot ceea ce simţi?

Atunci ai ajuns unde trebuie! Suntem aici să te ajutăm!

Florăria cu Poveşti vă propune un alt fel de a trimite buchete de flori.

 Flori proaspete în buchete minunate

Fiind o florărie online, la Florăria cu Povești ne concentram toata energia pentru ca fiecare livrare sa fie intocmai cu motto-ul nostru. De aceea lucram numai cu flori foarte proaspete, aprovizionarea făcându-se zilnic. Apoi selectam fiecare floare pentru frumuseţea şi eleganţa sa, iar buchetele şi aranjamentele sunt realizate manual în atelierul nostru, de catre decoratori priceputi si dedicati acestei meserii. 

 Prezentare unică

Buchetele de flori sunt împachetate în cutii speciale și pot fi însoțite de mesaje scrise în cuvinte alese să atingă inimile, pe care le scriem cu litere delicate pe hârtie pergament. Fiecare detaliu este executat cu atentie, de la panglica de satin cu care este legată cutia, până la cartonașul cu instrucțiuni pentru îngrijirea florilor ce însoțește fiecare buchet.


 Preturi rezonabile

Vă oferim cele mai frumoase buchete la prețuri rezonabile și adăugăm valoare serviciilor noastre în dorința de a mulțumi fiecare client și destinatar în parte.

 Fără surprize neplăcute

Ceea ce vezi este ceea ce cumperi! La doar câteva minute după livrare, trimitem email de confirmare a livrării împreună cu poza buchetului care a ajuns la destinatar, iar astfel poți vedea și tu buchetul pe care l-ai trimis.

    

Impactul este garantat,

gândul tău devine realitate,

gestul tău e unic,

mesajul și-a atins scopul așa cum ți-ai dorit!

Ce poate transmite mai bine emotia unei bucurii sau a admirației, decât un buchet de trandafiri vibranți, fie ei roșii, albi, roz sau în combinații de culori. Găsește buchetul potrivit pentru orice Ocazie, citind sfaturile noastre și trimite-l azi unei persoane dragi din viața ta. Mai mult decat atât, dacă vrei să adaugi un mesaj buchetului de trandafiri și nu te simți inspirat sau nu știi cum să-i spui ceea ce simți, te putem consilia, creând un mesaj personalizat.

Buchetele de flori comandate la florăria online Florăria cu Povești se livrează gratuit în București (3 ore) și în toată țara (24 ore).

Produs salvat in lista de favorite