Cum livrăm

  • Florăria cu Poveşti livrează buchetele de flori prin mesageri proprii si transport gratuit doar în Bucureşti, de Luni până Vineri, între orele 10:00 - 20:00 şi Sâmbăta, între orele 10:00-16:00, cu excepţia unora dintre sărbătorile legale.

  • Pentru livrări în alte localităţi limitrofe Bucureştiului vă rugăm să ne contactaţi înainte de plasarea comenzii.

  • Detalii despre livrări în alte localităţi găsiţi aici: livrare flori in alte localitatiÎn Bucureşti buchetele de cu flori vor fi livrate de un mesager al Florăriei cu Poveşti.

Livrarea buchetelor de flori şi a cadourilor

Livrare flori cu transport gratuit, prin mesageri proprii, in București în 3 ore de la comanda!

Imediat ce comanda de flori este executată, buchetul comandat este așezat cu grijă în Cutia cu Povești. În acest fel va fi transportat în siguranță până la destinatar, în orice condiții meteo. 

La doar cateva minute după livrarea florilor trimitem email de confirmare a livrării împreuna cu poza buchetului care a ajuns la destinatar, astfel poți vedea și tu buchetul pe care l-ai trimis.

Buchetele și cadourile noastre sunt disponibile pentru livrare în aceeaşi zi, în trei ore de la plasarea şi confirmarea comenzii. Pentru livrare în aceeaşi zi comanda trebuie să fie plasată şi confirmată la plată înainte de ora 16:00 (Sâmbătă se primesc comenzi până la ora 14:00). Livrările comenzilor confirmate până la ora 16:00 se vor efectua în intervalul orar ales de către client în momentul comenzii. Pe pagina de produs, veţi găsi calendarul de livrare, care vă permite alegerea datei de livrare şi a intervalelor orare în care doriţi să fie efectuată livrarea. Ora fixă de livrare nu poate fi garantată.

Vom face tot posibilul ca livrarea să fie în concordanţă cu preferinţele dumneavoastră.

Mesagerii noştri nu vor contacta telefonic destinatarii la livrarea buchetelor decât în cazul în care specificați acest lucru sau destinatarul nu este găsit la adresa menționată.

Facem constant eforturi pentru a respecta intervalele orare alese de clienţi, dar acest lucru nu poate fi garantat în condiţii de trafic intens, volum mare de comenzi, vreme nefavorabilă sau alte condiţii de forţă majoră.

Livrare flori în localităţi limitrofe Bucureştiului

Livrarea florilor în localităţile limitrofe Bucureştiului (în limita a 20 km) se face prin mesagerii noştri şi contra unei taxe suplimentare de transport de 30 de lei. Înainte de a plasa o comanda cu livrare în localităţi limitrofe Bucureştiului vă rugăm să ne contactaţi la 0744.385.925 sau prin email la: contact@florariacupovesti.ro.

Livrare flori în alte localităţi din ţară

Livrarea buchetelor de la Florăria cu Poveşti în alte localităţi se face prin intermediul Fan Courier. Comanda trebuie plasată cu minim 24 de ore înainte de data de livrare (ex: pentru livrare miercuri, comanda se face până marţi la ora 16). De asemenea, nu se pot livra buchete în zilele de duminică şi luni. Pentru livrarea florilor în alte localităţi buchetele vor fi special pregătite. Înainte de a fi introduse în Cutia cu Poveşti, buchetelor li se ataşează un săculeţ special cu apă, pentru a menţine hidratarea florilor şi a asigura că acestea ajung în condiţii optime.

Livrările în alte oraşe nu se fac prin mesagerii Florăriei cu Poveşti, ci prin curieri ai Fan Courier. Livrarea este gratuită pentru toate localităţile deservite direct de reţeaua Fan Courier (peste 3200 de localităţi din România). Lista completă a acestor localităţi o puteţi consulta AICI. Pentru celelalte localităţi, pentru care se percepe taxă pentru kilometri suplimentari, este necesar să ne contactaţi înainte de plasarea comenzii pentru a verifica exact suma de plată pentru transport. Ne puteţi suna la 0744.385.925 sau puteţi să ne scrieţi prin email la: contact@florariacupovesti.ro.

Înainte de sărbători importante, vă recomandăm să plasaţi comenzile cu cel puţin 3 zile în avans. Floraria cu Povesti nu face livrari de flori in strainatate.

Produs salvat in lista de favorite