Aranjament Spécial - Cos cu Floarea Soarelui si trandafiri

Aranjament Special - Cos cu Floarea Soarelui si trandafiri

Cos bogat de vara cu floarea soarelui, trandafiri, lisianthus si gerbera

Ultimele produse in stoc
327,73 lei

 

Un cadou special pentru o zi însorită de vară, acest aranjament este o alegere potrivită pentru orice persoană dragă, indiferent de vârstă. Aranjamentul cu flori calde de floarea soarelui, trandafiri albi ca laptele, lisianthus mov şi gerbera portocalie este montat în coş de răchită care poate fi păstrat ca amintire a gestului tău frumos. Acesta poate fi trimis cu ocazia zilei de naştere, a unei aniversări sau pentru a transmite bucuria şi mulţumirile tale calde.

Aranjamentul conține minim: 4 floarea soarelui, 5 trandafiri, 8 gerbera si 5 lisianthus. Modelul coșului poate diferi față de cel prezentat.

La Florăria cu Poveşti selectăm fiecare floare care compune aranjamentul realizat manual în atelierul nostru şi îl livrăm personal, prin mesagerii noştri.

Aranjamentul NU se livrează în cutie. Livrarea este gratuită în Bucureşti. Acest aranjament este disponibil doar în lunile mai-august. Vă rugăm să ne contactaţi la 0744.385.925 sau contact@florariacupovesti.ro pentru a verifica disponibilitatea.

Feature
Cos cu floarea soarelui, trandafiri, gerbera si lisianthus
Aranjament
manual in atelierul Florariei cu Povesti
Livrare gratuita
in Bucuresti
Posibilitatea
adaugarii unui mesaj personalizat gratuit
Marime
aprox 40 cm diametru
ARSP12

Alti clienti au mai cumparat si:

12 produse din aceeasi categorie:

Produs salvat in lista de favorite