Angajamentele noastre


> Să respectăm alegerea dumneavoastră
> Să vă trimitem poza buchetului care ajunge la destinatar
> Să asigurăm flori proaspete și de calitate
> Să respectăm timpul de livrare ales de dumneavoastră
> Să respectăm confidențialitatea dumnevoastră
> Să respectăm proporția preț-volum
> Serviciul Clienți

logo Floraria cu Povesti Să respectăm alegerea dumneavoastră

Pentru că executăm buchetele în atelierul nostru propriu doar la comanda dumneavoastră, vă asigurăm că buchetul de flori ales și comandat va corespunde cu cel afișat pe site.

logo Floraria cu PovestiSă vă trimitem poza buchetului care ajunge la destinatar

După executarea buchetului comandat, înainte de livrare fotografiem buchetul care pleacă spre destinatar. Imediat după livrare vă vom trimite un email de confirmare a livrării împreună cu poza buchetului care a fost trimis. Astfel veți putea vedea și dumneavoastră exact buchetul pe care l-ați trimis!

logo Floraria cu PovestiSă asigurăm flori proaspete și de calitate

Aprovizionarea cu flori se face zilnic și de aceea vom asigura cele mai proaspete flori pentru compoziția buchetului ales.

logo Floraria cu PovestiSă respectăm timpul de livrare ales de dumneavoastră

Vom respecta intervalele orare alese de dumneavoastră cu cea mai mare atenție. Vă rugăm să ne dați cât mai multe indicații despre adresa de livrare, pentru a putea eficientiza timpul. În perioadele de vârf (Sf. Valentin,  1 și 8 Martie, etc.) vă sfătuim să plasați comenzile cu cel puțin 3 zile înainte.

logo Floraria cu PovestiSă respectăm confidențialitatea dumnevoastră

Respectăm intimitatea dumneavoastră. Orice informație pe care ne-o transmiteți în procesul de comandă (online sau telefonic) nu va fi destăinuită niciunei alte persoane și nu va fi făcută publică în niciun mod.

logo Floraria cu PovestiSă respectăm proporția preț-volum

În cazul buchetelor personalizate sau a cererilor speciale (buchete care nu apar pe site) vă asigurăm că volumul buchetului sau al aranjamentului comandat va fi în concordanță cu prețul stabilit.

logo Floraria cu PovestiServiciul Clienți- Telefonic: 0 744.385.925 sau 0773.837.118 - puteți cere informații sau plasa comenzi telefonic zilnic de luni până vineri între orele 10-20 și sâmbăta între orele 10-14.
- E-mail: Serviciul Clienți pentru informații, cereri, completări la comandă, etc.
Adresa noastra este: Str. Carol Knappe 64, Sector 1, București

Toate cererile dumneavoastră vor primi răspuns în maxim 24 ore.