Ingrijirea trandafirilor

Frumusetea trandafirilor poate fi pastrata mai mult timp, acordandu-le cateva momente de atentie. De indata ce ati scos din cutie buchetul de trandafiri de la Floraria cu Povesti si l-ati admirat, urmati acesti pasi simpli pentru a putea prelungi viata trandafirilor din momentul in care i-ati pus in vaza.

Pasi pentru ingirjirea trandafirilor

Pregatiti o vaza curata. E foarte important ca aceasta sa fie temeinic spalata pentru a curata toate bacteriile. Umpleti vaza pe 3/4 cu apa curata, la temperatura camerei si varsati continutul pliculetului de hrana pentru flori pe care l-ati gasit in cutia Floraria cu Povesti.

Inainte de a pune trandafirii in vaza, indepartati toate frunzele care s-ar putea afla sub nivelul apei. Acest lucru va preveni formarea bacteriilor si va prelungi viata florilor in vaza.

Taiati oblic aproximativ 1cm din cozile trandafirilor, preferabil cu un cleste si sub jet de apa. Puneti imediat florile in vaza.

Repetati acesti pasi la fiecare 2-3 zile: schimbati apa din vaza - folosind apa calduta, indepartati frunzele si taiati cozile trandafirilor.